Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Helle taber pusten

Claes Kastholm Hansen
Claes Kastholm Hansen

De såkaldte borgerlige aviser Berlingske og Jyllands-Posten anslår, at 1,5 mio. mennesker deltog i søndagens demonstration i Paris, mens den socialdemokratiske Politiken fastslår, at der »helt nøjagtigt« var samlet 3,7 mio. mennesker. Som sædvanlig er de borgerlige mest præcise. Politiken har overset, at det franske indenrigsministeriums tal på 3,7 mio. omfatter dagens demonstrationer overalt i Frankrig. Men virkelig urovækkende er det, at på Berlingskes og Jyllands-Postens forsidebillede af de deltagende statsledere arm i arm savnes Helle Thorning-Schmidt. I billedets centrum står Francois Hollande og Angela Merkel. Man ville have forventet, at det var lykkedes Helle Thorning-Schmidt at mase sig ind mellem Hollande og Merkel, så hun kunne have taget en ordentlig selfie ligesom ved Mandelas begravelse. Et studium af det tilgængelige billedmateriale afslører, at Danmarks Helle er marginaliseret helt ud i siden af rækken sammen med en decideret taber, Storbritanniens David Cameron. Besøget i Bilka samt i vuggestuen og på plejehjemmet, hos Laura, Holger og Else, har åbenbart tappet hende for initiativkraft.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.