Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Helle ruller Anker

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

BT kunne onsdag bringe et helsidesfoto af vor statsminister, som ruller tur med Anker Jørgensen i kørestol på Marienborg. Og bladet fortæller, at Statsministeriet oplyser, at Thorning de seneste år regelmæssigt har mødtes med Anker – af respekt og fordi hun godt kan lide ham. Og at »man bevidst har undladt at fortælle om det udadtil.« Altså indtil nu, hvor man så også giver bladet anledning til at vise billedet, som passer perfekt ind i den løbende kampagne »Mærk Helle!«, som begyndte med den følelsesstærke, men indholdstomme nytårstale, senere førte til børnekram i Bilka, og som altså nu også byder på kørestolstur med en gammel og syg mand. Som samtidig ifølge en ny opinionsundersøgelse er klart den største socialdemokratiske partiformand nogensinde. Thorning har absolut ingen grund til at udskrive valg, så længe loyale embedsmænd har så stor succes med at få et borgerligt medium til kritikløst at bringe selv de mest fortærskede propagandaklicheer som Breaking News fra Statsministeriet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.