Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

HejHej til WeiWei

Eva Selsing
Eva Selsing

Nu gider Ai Weiwei slet ikke udstille på ARoS mere, vel? Årsagen er asylstramningerne og umenneskeligheden i Danmark og [indsæt selv generisk kunstner-indignation og noget med 1930erne]. Så Weiwei tager sit gode tøj og sit flotte værk og går. Høstende stor applaus i de letlæsende segmenter fra nær og fjern, der nyder ophidselse over Lars Løkkes angivelige ondskab.

Lidet ved denne kunstner selvfølgelig om konsekvenserne af tilstrømningen. Ej heller har han sat sig ind i, at det er en udbredt praksis at beslaglægge visse af de tilvandrendes værdier i mange lande. Men ak. Man må statuere et eksempel, non?

Og det var rigtignok ærgerligt. Der er nok en fløjlsjakke eller to, der må lægge sig med en mild depression nu. For tabet af adgangen til en knaldflot, svævende tændstikmand af bambus er rigtignok stort. Kosmisk, faktisk. Men vi kommer igennem det, sammen. Stol trygt på det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.