Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Havregrød, værsgo’

BMINTERN - Mads Fuglede Groft
BMINTERN - Mads Fuglede Groft

Ida Harbølle Ihle er studerende ved Århus Erhvervsakademi og er led og ked af, at hun kun får udbetalt 5.000 kr. i SU, men ingen ekstra løn udbetalt, når hun er i praktik.

Derfor stiller hun det væsentlige spørgsmål i Politiken, der snart bør lave et særskilt tillæg for krænkede medborgere: »Er det fair, at fordi jeg er studerende, så skal jeg i løbet af min uddannelse leve af havregrød?«

Og her er svaret ret enkelt, at man skal være glad for at være borger i det eneste land i verden, der giver unge en uddannelse, der er betalt af andre, og SU, der er betalt af andre, og nyde sin havregrød, mens man tænker over, at man en dag vil være en del af en arbejdsstyrke, hvor man via skat på sit lønarbejde giver andre unge samme enestående mulighed for at realisere deres egne drømme, trods perioder med havregrød og tilløb til forkrøblende narcissisme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.