Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Hardcore ateist

Vi opfordrer undertiden moderate muslimer til at lægge afstand til de radikale muslimer. Der er nu sket det glædelige, at flere moderate ateister er i gang med at lægge afstand til de radikale ateister. Det skal få ateismen til at tage sig mindre voldelig ud.

Det gælder f.eks. debattøren Mikkel Andersson, Humanistisk Samfunds D. Nørmark og Politikens Bjørn Bredal. Det er ved at blive en hel bevægelse. Mikkel Andersson er »hardcore ateist«, hvordan man så end bliver det? Noget med barndommen, måske? Det er man, når man tror, at den gode evolution har skabt »terminale hjernesvulster hos børn«. Sikke en morbid fantasi, den Andersson har. Skønt hans uvidenhed om folkekirken er encyklopædisk, afholder det ham ikke fra at latterliggøre folkekirken og dens medlemmer, som alle tager fejl. Andersson har ret, for der findes kun én sandhed: Evolutionen. Hvor er han dog pinlig.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.