Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Grubes grublerier

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Hvad eller hvem mon Claus Grube er ambassadør for? Der står i forbindelse med en kronik i Berlingske om Brexit, at han er Danmarks ambassadør i Storbritannien, men han synes mest at være ambassadør for andres interesser. Især især EU-toppens. Han har set filmen »Dunkirk« og har naturligvis ikke kunnet undgå at se, at den er en allegori på Brexit. Han tror, det er tilfældigt, hvordan han så end ved det. Filmen fik en skadelig virkning: »De nationalistiske følelser om en ny global storhed frigjort fra lænkerne til EU fik ny næring.« Hørte han folk gå rundt og synge: »Britons never never shall be slaves«? Han kunne ikke drømme om, at folk faktisk gerne ville frigøres fra lænkerne. Briterne slap ud i tide, mens rest-EU27-imperiet sidder med lænkerne på og venter på Merkels næste træk. Hun sidder med nøglemagten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.