Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Grøn fornemmelse

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Middelfarts borgmester, Steen Dahlstrøm (S), er også formand for det skandaleombruste energiselskab, Ewii. Selskabet har bl.a. formøblet – øh, investeret – forbrugernes penge på trehjulede elscootere og et solcelleeventyr i Afrika. I 2016 gav det et underskud på 117 millioner kroner ifølge Jyllands-Posten. Konfronteret med tallene svarer Steen Dahlstrøm: »Vi driver også invest (Ewii Invest, red.), som har haft et fantastisk overskud.« Hvortil journalisten replicerer: »I skriver selv, at afkastet var skuffende?« Ikke desto mindre fortsætter borgmesteren sin positive talestrøm og konkluderer: »Jeg siger, at mange (investeringer, red.) har været grøn omstilling.« Ta-da! Tabt millioner! Smidt forbrugernes penge ud! Lad højtlønnede direktører spilde penge på tant og fjas. Det gør ikke noget, bare man er folkevalgt og siger trylleordene: Grøn omstilling. Groft sagt forudser, at borgerne i Middelfart vil genvælge Steen Dahlstrøm til efteråret. Skidt med, at politikerne snyder os for vores egne penge. Bare vi har en god grøn fornemmelse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.