Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Godt nyt til Trump-hadere

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Dejligt nyt for Trump-haderne. Præsidenten gav efter for presset blandt sine egne, globalistiske rådgivere i åndeligt samkvem med store dele af pressen og det evigt uhildede eksperthav – og lancerede et angreb på syrisk militær som svar på kemisk krigsførelse i området. Til stor beroligelse og glæde for både militante internationalister og militærnægter-hjemme/bombegal-ude-typer rundt omkring i kommentariatet.

Putin kritiserede forventeligt det amerikanske angreb, og således er alt lige pludselig bedre for det mikrofonholdende segment, der støtter de mere eller mindre islamistiske, syriske oprørere og føler sig personligt intimideret af Ruslands autokrat hver dag.

Det eneste »men« er, at disse mennesker, som afskyede Trump fra starten, på samme tid frygtede for selveste verdensfreden med ham på tronen over there. Hvorfor mon de så er glade over bombardementer og risiko for konflikt med Rusland?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.