Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Godt nok

Så var der sagen om manden, som myrdede moderen til sine to drenge og bagefter fik forældremyndigheden. Børnerådets formand, Per Larsen, udtaler derom, at »det er en makaber sag, hvor man som voksen kan føle, det er uretfærdigt. Men man må stole på, at myndighederne har gjort deres arbejde godt nok.«

Ja, netop. Man må altid stole på, at myndighederne gør deres arbejde »godt nok«.

Det så vi jo tydeligt med Brønderslev- og Tøndersagerne, med sagen om bostedet Møllen eller nogle af de utallige andre hårrejsende historier fra et svigtende Myndighedsdanmark. Det giver, om ikke andet, udtrykket »godt nok« et forfriskende alternativt præg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.