Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Go' kampdag

Groft sagt ønsker arbejderbevægelsen tillykke med endnu en velbesøgt festdag i Fælledparken i anledningen af 1. maj.

Mie Harder
Mie Harder

For nylig viste en Megafon-undersøgelse foretaget for Politiken og TV2, at hele 34 pct. af danskerne opfatter sig som socialister. Undersøgelsen viste endvidere, at 76 pct. af de venstreorienterede mener, at kampen for et bedre miljø er venstrefløjens vigtigste opgave. Dette udtryk for historieløs totalforvirring kunne enhver få bekræftet ved et kort ophold i Fælledparken denne søndag: Hobevis af mennesker dansede og festede under røde flag med hammer og segl. Selvom nazismen ikke har nær så mange menneskeliv på samvittigheden, kan få mennesker nok forestille sig en tilsvarende fejring af hagekorset. I en symbolsk parallel til den menneskelige katastrofe, de socialistiske samfundseksperimenter medførte, efterlod de mange festende 13 ton affald og svineri i Fælledparken. Idealerne er måske rene og gode, men virkeligheden er anderledes vederstyggelig. Men »hva’ da?« tænker man vel på venstrefløjen. Der er jo andre til at rydde op.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.