Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Genial besparelse

Lars R Møller
Lars R Møller

Det har vist sig, at næsten 9.000 småbørn unødigt kommer på hospitalet i Region Hovedstaden. Disse hospitalsbesøg koster i omegnen af en halv milliard kroner. Børnene kommer på hospitalet, fordi forældrene ikke ved, hvad de skal gøre. Årsagen skal dog alligevel først findes ifølge regionrådsformand Sophie Hæstorp Andersen. Vi mangler årsagerne til, hvorfor forældrene henvender sig til akutmodtagelsen, og man går nu i gang med en undersøgelse. Groft sagt er jo ikke den, der kommer med bagkloge spørgsmål eller forslag, men hvad kostede det egentlig at nedlægge lægevagten? For en besparelse var der vel ikke tale om, eller hvad? Hvis vi genindfører lægevagten, kan Groft sagt godt finde for en halv milliard lavthængende frugter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.