Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Generelle forhold

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Det er altid tid til barmhjertighed. Det ved den borgerlige regering om nogen – ikke mindst i relation til den ukontrollerede tilvandring fra Mellemøsten og Afrika. Grimme, mistroiske sjæle fandt i december 2016 på at revurdere 1.200 herboende somalieres opholdstilladelser, eftersom forholdene i deres hjemland er bedre. Den slags går ikke med Venstre ved magten, og den relevante minister, Inger Støjberg, har nu opgivet at genvurdere 400 af dem. Begrundelsen er noget mudret noget med, at tildeling af ophold til de 400 ikke er sket på baggrund af »de generelle forhold i Somalia.«

Det understreger blot, hvad vi alle vidste i forvejen: At udvisning og hjemsendelse ligesom ikke rigtig er noget, vore politikere ser som relevant. Og det er jo et generelt forhold, i Danmark.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.