Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Gakkede sagsarter

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Der kører i øjeblikket to gakkede sager: Tibetsagen, hvor man lovstridigt beslaglagde Tibetflag fra demonstranter, og Skattesagen, hvor man på grundlag af en vrøvleforklaring refunderede 12,3 mia. kr. til udenlandske svindlere. Begge sager er en skændsel for dansk offentlig administration. Men der er stor forskel på graden af idioti i de to sager. I skattesagen har ingen i systemet fået noget ud af det. Sagen er rendyrket idioti uden formål. I Tibetsagen derimod er der en højtstående politimand i Københavns Politi, der tilsyneladende vurderede, at han ville få noget ud af det. Nemlig at tryne nogle demonstranter, så de ikke kunne demonstrere mod Kina. Derfor virker den sag mindre tåbelig. I hvert fald lige indtil nogen i politiet pludselig opdagede, hvad der stod i nogle interne papirer, som ingen havde fået læst ordentligt, inden der blev nedsat en Tibetkommission.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.