Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Gæster

Lars Møller
Lars Møller

Groft sagt forstår den principielle kamp om demokratifjendtlige imamers ret til at ytre sig i det danske kongerige. Omvendt kan det virke en anelse tåbeligt at gå på barrikaderne for at nægte uvelkomne gæster adgang til landet. Danmark er vores hjem. Hvorfor i alverden skal vi invitere gæster, der ikke respekterer vores værdier? Eller hvis de insisterer på at inddrage et par værelser, hvor der skal gælde andre regler end dem, der er. Man inviterer kun gæster én gang, hvis de vil lave om på ens hjem, ændre reglerne for opførelse og bestemme, hvad man skal spise. De bliver ikke inviteret igen. Groft sagt fatter ikke, hvad der er galt i at lave en liste over gæster, man ikke ønsker i sit hjem? De kan råbe, hvad de vil ude på vejen, blot ikke i mit hjem.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.