Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Gades rekrutter

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Forsvarsminister Carl Holst foretog torsdag, efter en samtale med gruppeformand Søren Gade, en kovending i sagen om sit eftervederlag fra jobbet som regionsformand. Han vil nu kun modtage eftervederlaget, indtil han får løn som minister. Det var en sen og dårlig kovending. Sagen skabte fredag stadig mediestøj over Venstres sommergruppemøde. Sagen kunne være effektivt lagt død ved, at Holst havde erklæret, at han med tilbagevirkende kraft ville rette sine vederlagsforhold ind efter, hvad den siddende Vederlagskommission måtte finde frem til. Holst er en af Løkkes nærmeste politiske fæller. Derfor er det særligt alvorligt, at Holsts fejl i håndteringen af vederlagssagen nøjagtigt ligner Løkkes håndteringsfejl i dennes møgsager: For lidt og for sen ydmyghed og for megen klamren sig til formelle regler. Begge bør på mediekursus hos gruppeformand Søren Gade, som i enestående grad er i stand til på kommando at fremtræde på TV som en sonende munk, der let svedende angler efter tilgivelse.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.