Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frit ord

Morten Østergaard (R) vil ikke lukke grænsen for hadprædikanter, for de spreder ikke had, men prædiker blot islam. Han spørger retorisk: »Hvem skal bestemme, hvad man må mene i Danmark? Er det virkelig noget Inger Støjberg, Naser Khader (K) og Martin Henriksen (DF) skal sidde i et udvalgslokale og blive enige om?” Det var faktisk ikke en helt dårlig ide, men Østergaard mener det nok ikke. Hans spørgsmål må betyde, at man må mene alt. Han støtter hermed Muhammedtegningerne. Det er da nyt? Og han må også mene, at racismeparagraffen skal afskaffes. Nu kan Mogens Camre og andre endelig sige, hvad de vil, for Morten Østergaard, Søren Søndergaard (EL) og Holger K. Nielsen (SF) skal vel ikke sidde i et udvalgslokale og blive enige om, hvad man må sige? Endelig kan man siger neger eller muhammedaner igen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.