Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frisæt kongen og nedlæg kirken

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Sune G. Æbelø hader folkekirken, og så er han chef i Det Obelske Familiefond. Gad vide om den så aldrig giver penge til kirkelige formål?

Folkekirken har af staten ifølge Æbeløs »analyse« fået en ret til at være intolerant og ekskluderende. Føj da. Han synes, at kirken skal stå frit, så den kan udtale sig politisk. For så må den godt bekæmpe bøsser. Dermed er den jo ikke under statskontrol. Det kan den dog kun, hvis Grundloven ændres. Lad os lige gøre det.

Æbelø vil også frisætte kongen. Han skal have lov til at være mormon eller sunnimuslim. Æbelø er journalist. Det mærker man på hans innovative sprogbrug. For er det ikke lårklaskende morsomt at sige, at hvis man ikke kan lide lugten i »oblatbageriet«, kan man finde en kirke med en ikke-fundamentalistisk præst? Der er gået en stand-up komiker tabt i Æbelø.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.