Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frikadellens frelse?

Frikadellerne glæder sig for tiden. Fokus er flyttet væk fra dem og hen på deres konkurrenter: Bøfferne. Den danske bøf som vi husker den med brun sovs og rødbeder. Det er som bekendt Etisk Råds nye kampagne mod koen. Den udleder metan, den store ko. Oksekødsfjendens talsmand er den med fine tatoveringer smykkede vegetar: cand.theol. Mickey Gjerris (der skal åbenbart være teologer i Etisk Råd). Eftersom han ikke er en synder, fordi han ikke spiser kød, synes han selv, det er i orden, at han hele tiden flyver rundt i verden. De eneste køer, han møder, er dem i lufthavne.

Nu forlyder det, at vi skal satse på burhøns og grise i stedet for, de sviner ikke. Men frikadellerne skal ikke glæde sig for hurtigt. Der er altid et men. Nu skal vi jo huse 100,000 muslimske syrere. Og desværre. De må ikke spise flæskekød, for så kommer de ikke i himlen. De spiser kebab, og deri er der desværre kokød. Hvad så Gjerris? Etisk afgift på kebab?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.