Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frihandel og mure

Det er næsten aldrig sket i verdenshistorien, at et land har »muret sig inde«, som den københavnske borgmester Anna Mee Allerslev (R) siger. Derfor kan det undre, at hun frygter det. At mure sig inde – udtrykket henviser til Kina, der omkring 700 f.Kr. begyndte at bygge Muren. Nyere mure skal holde folk inde og ikke ude. Allerslev frygter Vestens Undergang, det er nemlig populært for tiden blandt de dannede at være bange og skrive korte, bange breve til vennerne på Politiken. Der er dog én ting, der er uforståelig. Anna Mee Allerslev går tilsyneladende ind for neoliberalismens hedeste drøm: Frihandel. I så fald må hun nu være blevet Brexitianer, for hvis der er noget, der har muret sig inde bag handelsbarrierer, protektionisme og toldmure, er det EU. Eller også er der noget, som hun ikke har fattet. Mon ikke det er det sidste?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.