Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Fremtidssikring

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Ved det kommende kommunalvalg kan Enhedslistens teknik- og miljøborgmester Morten Kabell ikke stille op pga. Enhedslistens antikorruptionslove. Tilhængere af en grøn profil bør dog ikke fortvivle. Hans forventede afløser, Ninna Hedeager Olsen, lover at videreføre Kabells kompromisløse linje. Hun vil fjerne meget mere biltrafik fra Amagerbrogade, Østerbrogade og Frederikssundsvej, så de bliver rarere at bo på. Cyklister skal opprioriteres på bekostning af bilister, bla. fordi 91 pct. af københavnerne ikke bruger bilen til at komme på arbejde. Groft sagt ånder lettet op. Den grønne vision videreføres. Herudover får man besværliggjort transporten for alle de kapitalistiske provinsaber, der kører ind og arbejder i København som en del af klassekampen. Det kan ikke gå galt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.