Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frank og Marcus græder

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

De romaer, altså. Overborgmester Frank Jensen (S) og sværvægter i manglende handling, Marcus Knuth (V), græder ud i medierne over romaerne. De skal væk! lyder det nærmest resolut fra de to politikere. Men det er juristeriet, der bestemmer over det væsentlige her til lands, og Højesteret har netop slået fast i en principiel dom, at vi ikke kan udvise romaer til afsoning i Rumænien.

Med det in mente forekommer politikernes elegier temmelig tomme. Måske man skulle installere d’herrer Frank Jensen og Marcus Knuth rundt omkring på roma-plagede hotspots med hver deres mikrofon, hvorfra de kunne hælde vand ud af ørerne om alt det strenge, de ikke kan gøre noget ved. Det er i hvert fald rigeligt ulideligt at høre på for os andre, så mon ikke også romaerne på sigt vil foretrække at være fri?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.