Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Frank den Vise

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Københavns Kommune har brugt over 100 millioner kr. på to forsøg med elbusser. 11 små, franske elbusser kørte i København fra 2009 til 2014, men blev så erklæret defekte, hvorefter de blev opmagasineret, indtil busserne sidste år blev foræret til en frivillig forening og et transportmuseum. »De penge, vi har brugt på forsøg med elbusser, er efter min mening godt givet ud,« siger overborgmester Frank Jensen til Mandag Morgen. »Uden de to forsøg og driften af linje 11A, ville vi ikke være der, hvor vi er i dag,« forklarer han. »I forhold til eldriften har vi, Movia og de private busoperatører lært at være forsigtige i forhold til at satse på ombyggede dieselbusser, samt at operatørerne havde behov for mere viden.« Næste gang, kommunen har brug for at lære at være forsigtig i omgangen med borgernes penge, kan Frank bare sende 100 millioner til Groft sagt. Så kan vi snildt forklare ham, at han har brug for mere viden, og at han er der, hvor han er.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.