Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Fox News

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

Det er en fornøjelse at følge Fox News på nettet. Der er et væld af små vinduer på et enkelt skærmbillede, og det er nødvendig oplysning af den slags, det skorter på i dansk og europæisk presse. Fox News TV er »hard talk« i praksis, fordi amerikanerne er dybt uenige om Trump, hvad vi ikke er i Danmark. Her foragtes han over en bank. Amerikanerne derimod tager uenigheden frontalt. Bob Woodward, helten fra Watergate og senior-redaktør på Washington Post, havde en livlig disput med Fox News-værten om baggrunden for general Flynns fyring. »Vi har i USA en anti-Trump presse og en pro-Trump presse, og nu synes jeg, at hard-news reportere skal grave videre i den sag,« sagde Woodward, og de to kamphaner var enige. »Måske man skulle lade sagen afgøre i udlandet, af neutrale instanser,« forsøgte værten til sidst, og det kaldte på latteren. I USA er der en anti-Trump presse og en pro-Trump presse, og de klarer paragrafferne. Der er ikke brug for Europa eller Danmark for den sags skyld.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.