Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Forsvaret løftes

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Regeringen har netop præsenteret sit nye forslag til et forsvarsforlig. Både statsminister Lars Løkke Rasmussen og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen gjorde meget ud af at understrege, at forsvaret dermed får en substantiel forøgelse, hvilket man kun kan glæde sig over. Forsvarsbudgettet tilføres over de næste fem år 12,3 mia. kr., hvilket man ikke skal kimse ad. Groft sagt vil godt advare mod at lytte til landsskadelige og subversive røster, der vil hævde, at alle forligspartierne ved forrige forlig sparede 2,7 mia. kr. på forsvarsbudgettet. For folk, der kan regne, giver det over fem år en besparelse på 13,5 mia. kr. De kritiske røster vil oven i købet hævde, at der reelt ikke er sket en forøgelse. Lyt ikke til dem, de har aldrig en glad ja-hat på.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.