Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Forklaring udbedes

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Årets første store udfordring er at kombinere skattelettelser med flygtningestramninger. Groft sagt kan til nød forstå, at den blå blok vil indføre socialistiske skattelettelser, der kommer lavtlønnede til gode, begrænser beskæftigelsen, og som selv Socialistisk Folkeparti vil kunne stemme for, havde det ikke været for princippet. Groft sagt forstår i princippet også, at skattelettelser skal kædes sammen med flygtninge-stramninger. Flygtninge koster mange penge, når de er på overførselsindkomst og lever af fællesskabets penge, men hvordan det skal hjælpe at spærre dem inde i lejre, forbyde dem uddannelse og at lære det danske sprog samt forbyde dem at arbejde, så de bliver selvforsørgende og kan bidrage til fællesskabet, går over Groft sagts forstand. Nogen bedes forklare.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.