Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Forfulgte kvinder

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Kulturminister Mette Bock (LA) har besluttet at flytte et forskningsbibliotek om køn og ligestilling. Hun vil overføre 3,4 millioner kroner fra organisationen Kvinfo til Det Kongelige Bibliotek, som overtager opgaven. Det har affødt en syrlig kommentar fra den socialdemokratiske politiker Pernille Rosenkrantz-Theil:

»Mette Bock tager 3,4 mio. kr. fra voldsramte og forfulgte kvinder – og stikker 2 mio. kr. i egen lomme ved frivillig fratrædelse. Der er da et eller andet helt galt med den fordeling!« skriver Rosenkrantz på Facebook. Hvor er medierne, når en socialdemokrat annoncerer Breaking News! Medarbejderne på Kvinfo er tydeligvis voldsramt og forfulgt! Eller også er der noget helt galt med Rosenkrantz-Theils virkelighedsopfattelse. Men sidstnævnte er nok ikke Breaking News.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.