Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Foran Loven

I Polen har folket valgt en ny regering. Det demokratiske valgs resultat bryder de sig ikke om i EU. EU blev som bekendt dannet for at forhindre virkningerne af for meget demokrati, for folket stemmer altid forkert.

PiS hedder det største parti på polsk til stor moro for danskerne. Det har andre »værdier« end dem, man har opfundet og puttet ind i Lissabon-traktaten. PiS er EU-skeptisk, tro mod katolicismen og går ind for mere velfærd. Det er reaktionært. Parlamentet har vedtaget en ny medielov, der gør, at regeringen ikke gider ansætte mediefolk, som kæmper imod regeringen. Det viser sig, at mediefolkene også i Polen var røde lejesvende – kaldet marxister – og dermed videreførte de tiden fra før demokratiet i Polen. Regeringen har skaffet sig af med de sidste repræsentanter for det gamle, røde Polen. Men den går ikke. Kun en rød presse er en fri presse. Nu skal polakkerne møde op på skoleinspektørens kontor i Bruxelles, for de er uartige. Døren til kontoret hedder Loven. Foran Loven står allerede frække slovakker, tjekker og ungarere, mens Inger Støjberg er sat i skammekrogen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.