Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

For han er en af vor egne

Hans Hauge
Hans Hauge

Hvis der er to, der står sammen i dansk politik, er det Weekendavisens udsendte religionsjæger, neodarwinisten Lone Frank, og Vorherres udsendte stridsmand, Københavns ordensbehængte biskop, Peter Skov Jakobsen. De står begge og udspreder deres propaganda i Vor Frue Kirke, mens Thorvaldsens blege, men søde Jesus ser bekymret på dem. Journalist Frank tror på videnskaben – mon den også omfatter teologien, som er den videnskab, Skov Jakobsen er skolet i? Hvad biskoppen tror på, må guderne vide. Kristendom er det i al fald ikke. Måske tror han også på biologien. Skov Jakobsen har udtalt, at Anders Behring Breivik er en af vor egne. Det er muslimer åbenbart ikke. Dernæst: Der findes ikke muslimsk terrorisme, udtaler cand.theol. Jakobsen, men der findes kristne terrorister. Ligesom ham i Norge. Hvad journalisten mener? Det med terror er nok noget med arternes overlevelse. Naturen skal vel rydde nogle uduelige individer væk fra tid til anden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.