Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Folkeskolen

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Formand for Børne- og Kulturudvalget i Kommunernes Landsforening, den radikale Anna Mee Allerslev, mener, at folkeskolen naturligt burde være forældrenes førstevalg. Problemet er, at det er vanskeligt at opnå en økonomisk og fagligt bæredygtig folkeskole, hvis der dannes nye friskoler, hver gang man nedlægger en urentabel folkeskole.

Groft sagt kipper med flaget over denne enestående radikale logik. Hvis man undlod at nedlægge de små skoler, ville forældrene ikke gå sammen og etablere en friskole. I tilgift ville man opnå, at ungerne ikke fik 15 km til deres skole, man ville bevare de små byers miljø og hindre affolkning af de tyndt beboede områder. Man ville også opnå, at folkeskolen blev forældrenes førstevalg, men den er nok for svær.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.