Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Fogh, Pia, Trump

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Dagbladet Politiken har de seneste dage i lange artikler portrætteret Donald Trump som en magtsyg, lunefuld, liderlig kapitalist. Bladet er tydeligvis lykkelig over igen at have en fæl skurk, de kan samle deres pæne, kultiverede læsere om at hade. Avisen og dens tegner, Roald Als, har været hårdt ramt af skurkeforsvindinger de senere år. Først forlod Fogh dansk politik, og det gjorde Als’ mesterlige tegning af ham som køllesvingende stenaldermand forældet. Så blev Pia Kjærsgaard en stueren formand for Folketinget, og det gjorde Als’ grove karikatur af hende som konen i muddergrøften ubrugelig. Men nu har bladet så fået Trump. Og mens Roald Als øver sig i at tegne ham som en skurk, der overgår Fogh og Pia, må læserne udfylde ventetiden med at læse lange tekster og glæde sig til den geniale karikatur, der skal gøre avisens internationale stof letfatteligt de næste mange år.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.