Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Følsomme DF

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Joachim B. Olsen (LA) sammenligner Dansk Folkeparti med en elev fra de små klasser i folkeskolen, som blev mobbet. Nu er DF så blevet de store og magtfulde i skolegården og er selv begyndt at mobbe de andre. »Det har plantet sig i Dansk Folkepartis psyke. De er meget, meget følsomme. Det er almindelig kendt på Christiansborg,« afslører Joachim B Olsen i P1s politiske magasin, Slotsholmen. DF afviser naturligvis alt og henviser til tavshedens lov, omerta, som er kendt fra alle gangsterfilm.

En anonym DFer udtaler til Groft sagt: »Joachim B sover snart med fiskene. Man slipper ikke ustraffet fra at lyve om, at DF er nærtagende. Vi vil bare ikke have skattelettelser, hvis Liberal Alliance også vil have det. Vi er Danmarks mest rationelle parti. Liberal Alliance bør vide, at de skal ønske sig højere skatter, hvis de vil have, at vi skal gå ind for lavere skatter. Forstår du, stupido? Capice?«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.