Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Flygtninge-ferie

Lars Møller
Lars Møller

Det er i orden, at flygtninge ønsker at afholde ferie i det land, de er flygtet fra. Sidste år tog Udlændingestyrelsen opholdstilladelsen fra tre flygtninge, da de rejste på ferie i deres hjemland. Nu har Flygtningenævnet ifølge Metroexpres afgjort, at det måtte de godt, og det kan ikke ankes. Groft sagt føler sig en anelse forvirret. Hvis man kan tage på ferie i det land, man er flygtet fra, er man så virkelig flygtning? En udtalelse fra Stig Torp Henriksen fra Flygtningenævnet kaster ikke lys over sagen, idet han udtaler, at der kan være mange grunde til, at nævnet vælger at omgøre Udlændingestyrelsens afgørelser. Det gør ikke én væsentlig klogere. Her gik Groft sagt og troede, at flygtninge flygtede fra noget, men de er måske flygtet fra overfyldte strande i hjemlandet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.