Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Festaber

Ulrik HÔøΩy Groft Sagt
Ulrik HÔøΩy Groft Sagt

De unge holder fest tre gange om ugen og bevæger sig møjsommeligt i retning af tilværelsens pligter i ugens øvrige dage. En hel del tager faktisk en studentereksamen på vej til festen, så værre er det ikke. Der må pjækkes 20 procent af tiden, og det bruges optimalt. De unge er ikke onde, de er luddovne og forkælede og lader sig gladeligt servicere af mødre og fædre, der har travlt med alt mulig andet. Det er nu nok mest mødrene, der i en art atavistisk efterbyrd af omsorg tager sig af afkommet, rydder op, formaner, appellerer, skælder ud – altsammen forgæves. »Curling« kaldes fænomenet, og segmentet 60+ til 120+ ryster på hovedet. Hvad er det for noget, spørges der, og svaret er, at det er noget, der går over. En tredjedel af de unge klarer sig flot, en tredjedel hænger på og en tredjedel falder fra. Det er skæbnen for de skæbneløse festaber i hedonismens Dannevang, and so what?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.