Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Farvel, Roskilde!

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Politikens litteraturredaktør, Jes Stein Pedersen, skrev forleden en klumme ud fra iagttagelser på Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival. Han fandt, at begge arrangementer havde et usynligt skilt hængende: whites only. Det bekymrede ham, at danske festivaler for musik, debat og dannelse i bred forstand er så »etnisk rensede«. Groft sagt er fristet til at trække på skuldrene, for selvfølgelig kan man da ikke forestille sig Folkemødet og Roskilde Festival uden fadøl, nøgenhed, fællesbad uden forhæng og andre udpræget etnisk danske fornøjelser. Men da begge festivalers arrangementskomiteer tilhører vores lands politisk korrekte kulturelite, så må det frygtes, at litteraturredaktørens klumme både kan føre til forbud mod frikadeller, bandlysning af uindhyllede bryster, baller og penisser, og påbud af frugtjuice i alle fadølsanlæg. Sådanne tiltag har længe virket inkluderende i børnehaver og svømmehaller. Nu rammer inklusionen så helt logisk også næste års festivaler.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.