Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Faldet

Ordet »signal« blev brugt utælleligt mange gange af TV2 News speakere i forbindelse med demonstrationen i Paris søndag eftermiddag. Ifølge dem gør politikere og folk åbenbart ikke andet end »sende signaler«, som om de var omvandrende morseapparater. Og Lotte Mejlhede, der gik begejstret rundt blandt folk i Paris og forsøgte at udtale ord på fransk, fortalte så, hvilke signaler der blev sendt. Et signal lød: »Vi står sammen«. Det kunne hun se, fordi de sang nationalsangen og flagede med »trikoløren«, som hun sagde. Det er jo sjældent, at TVs journalister glæder sig så uhæmmet over et signal, der er utvetydigt nationalt eller nationalistisk. Det er nok, fordi fransk nationalisme er god, mens dansk ikke er det. I virkeligheden står de ikke sammen. Den million, der gik og morede sig i Paris, er jo et lille mindretal af den franske befolkning. Nu så vi ikke, da Helle Thorning-Schmidt faldt på trappen op til Francois Hollande. Men Groft sagt er sikre på, at det var et politisk signal eller et forvarsel, der betyder: Hun falder snart.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.