Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Fait accompli

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Nordsjællands Politi går foran. Der mangler ikke meget, før politireformen af 2006 når sit mål: at fjerne det lokale beredskab, så der kan frigøres midler til at understøtte et voksende fedtlag af jurister og bureaukrater i ordensmagtens top. I denne ånd har Nordsjællands Politi varslet, at man vil fjerne udrykninger fra Helsingør og Frederikssund.

Det har medført kritik og frygt for konsekvenserne af manglende lokalt beredskab. Deriblandt Helsingør-borgmester Benedikte Kiær (K), som tager en pause fra relativeringen af ghettoproblemerne i sin kommune, og udtrykker ærgrelse ved planerne.

Men fadderne til reformen kan ikke ånde lettet op endnu. Først når politiet er helt væk fra gaden, og alle penge går til politidirektørbonusser og multikulturalistiske jurister, er målet nået.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.