Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Fælles om Danmark

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Globaliseringen »drøner derudad«. »Verden er løbet løbsk,« skriver Dan Jørgensen MF (S). Det er den socialdemokratiske version af »ræven går derude, mor, vi låser vores gang«. Vi drøner ikke derudad i Danmark. Og Danmark er ikke løbet løbsk. Vi har låst vor gang. Socialdemokraterne falder mod afgrunden: I Norge, Tyskland og Frankrig, men ikke hos os, for vi har visioner, siger Jørgensen.

De er ulykkelige derude i de fremmede lande, men vi er lykkelige. »Vi har den tryghed«, som vi behøver, og det har de andre godt nok ikke. »Det grønne er utroligt vigtigt«. Det er det ikke derude, hvor stormene raser. I verden bli’r det nat med kold og bitter vind, men blæsten over Limfjordens vande er ikke Irma, og Aalborg er ikke Key West. Som Jørgensen slutter: »Vi skal have alle med«, så vi ses på søndag i Aalborg: »Det er meget socialdemokratisk, og det er godt for Danmark.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.