Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Eutopia stage

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Aarhus Kommune har nu et multikulturelt eventsted. Det hed før noget så kedeligt og dansk som Gjellerup Scenen, men nu er det multikulti, og så skal det hedde noget fancy på engelsk: Eutopia Stage. Udtalt på aarhusiansk. Eutopia betyder på samme sprog åbenbart et »smukt« sted. Har troede vi, at »eu« mest betød »god« som i evangelium, men altså ikke i Aarhus. Stagen skal være en »livlig frontløber«. Det er Uffe Elbæk-arven. Stagen skal dernæst vise europæisk kulturs mangfoldighed, og derfor kan man møde Carsten Jensen samt kunstnere fra Afghanistan og Palæstina. Det hedder »positiv forandringskraft«. Det vigtigste er dog, som stedets direktør udtaler, mødet »med sig selv«. Hvor er det spændende, at alt imens man spiser multikulturel mad, kan man møde sig selv. Det er vel nok sushiologisk. Skatteyderne betaler.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.