Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

»Et stærkt setup«

Eva Selsing
Eva Selsing

Er De utryg? Det er De ikke ene om. Menige politifolk føler sig som omvandrende skydeskiver, når de skal bevogte terrormål i Nordsjælland. Men nyudnævnt politidirektør Jens-Christian Bülow synes tværtimod, at politiet i så henseende har »et stærkt setup«. Og det kan nok berolige den enkelte politimand, der sætter livet på spil for at beskytte eksempelvis jøder. Når selveste politidirektøren føler, at sagerne er i orden, må man lytte, for nok har han aldrig selv risikeret liv og lemmer – men han har taget en kandidatgrad i jura, og det er også utrolig modigt.

Og hvad denne Bülow ikke har i politimandserfaring, det har han i virkelyst. Bülow er nemlig kendt fra den såkaldte Christiania-sag, hvor han var med til at producere den famøse nødløgn, der misledte Folketinget. En entreprenant type, sådan ordmæssigt, det er sikkert. Mere tvivlsomt er det til gengæld, om dette verbale talent kommer politiets fodfolk til gode.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.