Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Erling og mig

Klaus Kjøller: Det fremgår af afhøringen af den dagbogsskrivende skattedirektør Lisbeth Rasmussen, at Skat København nærede dyb mistillid til departementschef Peter Loft.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Det fremgik i går, at Lisbeth mente, at ministeriet lækkede ting til pressen, men: »Vi sagde ikke noget til medarbejderne. Det blev mellem Erling og mig.«

Groft sagt har forståelse for, at Lisbeth og Erling har været godt sure over, at Peter har stillet en masse spørgsmål til deres sagsbehandling. Groft sagt forstår også, hvor befriende det må have været for Lisbeth at få afløb for sine frustrationer og fornemmelser ved at skrive dem ned i en dagbog, som hun delte med sin chef, Erling. Derimod forstår Groft sagt ikke, at Thorning-regeringen tror, at en kommission af jurister vil kunne finde et eneste konkret bevis på, at en af landets mest professionelle, politisk tænkende departementschefer har begået magtmisbrug.

Regeringen må stille sig tilfreds med, at Lisbeth og Erling allerede er blevet belønnet med forfremmelser i Skats nye organisation, mens Peter triller tommelfingre hjemme i sin stue.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.