Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Enhedslistens sminke

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Enhedslistens hovedbestyrelse rummer mennesker, som hylder massemorderen Lenin og hans Oktoberrevolution i Rusland. Det kan man forvisse sig om ved at læse en kronik i Information af Hans Jørgen Vad. »Oktoberrevolutionen var de undertryktes festival,« skriver han. »Derfor kan det også undre, at det i dag er så kontroversielt at fejre Oktoberrevolutionen.« Alt var fryd og gammen. Ifølge Vad var det først, da Stalin kom til, at det gik galt med revolutionen. Måske har Hans Jørgen Vad glemt Lenins terror. F.eks. hans telegram til kammeraterne i Penza i 1918: »1. Hæng (ubetinget hæng, så folket kan se det) ikke færre end 100 kendte kulakker, rigmænd og blodsugere. 2. Offentliggør deres navne. 3. Fratag dem alt korn. 4. Udpeg gidsler – i overensstemmelse med gårsdagens telegram.« Underskrevet: »Deres Lenin, P.S. Brug jeres mest barske folk til denne opgave.« Velbekomme, kære Enhedsliste. Dette er jeres ideologiske grundlag. Flot skjult bag Pernille Skipper, Johanne Schmidt-Nielsen og de andre nydelige kvinder. Enhedslistens sminke er fin. Men stanken er stadig rådden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.