Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Enhedslistens drøm

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Enhedslistens Pelle Dragsted har været medlem af den voldelige gruppe Antifascistisk Aktion og fortaler for den socialistiske revolution i Venezuela, som er ved at gå til i økonomisk krise. Nu giver Dragsted den som økonom, selvom han bare er retorikstuderende og har studeret siden 1997 uden synderligt resultat. Dragsted henviser til, at de internationale organisationer IMF og OECD ser en sammenhæng mellem øget ulighed og lavere vækst. Kunne det ikke tænkes, at det snarere var en sammenhæng mellem lavere vækst og øget ulighed? Altså at det er stagnation, der er det primære problem? Forleden stod Dragsted i DR2 Debatten og citerede en af vore store filosoffer. »Kierkegaard sagde det jo smukt: Et samfund, hvor få har for meget og færre for lidt.« Han anede ikke, at citatet var fra Grundtvig. Dragsted er uvidende om socialismens ødelæggelser (men deltager i dem). Uvidende om økonomi. Uvidende om sit lands filosoffer og digtere. Han er alt, hvad Enhedslisten drømmer om at dele med os andre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.