Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Endnu en undersøgelse

Lars R Møller
Lars R Møller

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen vil sammen med Kammeradvokaten foretage en hurtig undersøgelse af et fejlskud. Arbejdsmarkedets Feriefond støttede museer og oplevelsesinstitutioner med 900 millioner kr., officielt givet som lån, men som underforstået ikke skulle betales tilbage. I 2014 overførte et bredt politisk flertal 280 millioner fra fonden til staten og understregede, at fondens primære formål var at støtte vanskeligt stillede familier med ferieophold. Nu mangler fonden penge og vil have lånene tilbagebetalt, og det skal altså undersøges. Groft sagt kan foreslå en hurtigere undersøgelse: Indrøm at det var en fejl at snuppe skillingerne fra fonden, lav det om og forklar så lige, hvordan man støtter vanskeligt stillede familier med ferie ved at overføre midlerne til staten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.