Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Enden er nær

Vi lever i de sidste tider, det er helt sikkert. Blandt tegnene på den forestående apokalypse i Bibelen, er jordskælv og hungersnød – hvilket vi allerede oplever fra tid til anden. Men da den hellige bog blev samlet, begyndende med Nikæa-koncilet i 325, overså man ét tegn: at eksistentielt skibbrudne damer i den vestlige verden begyndte at gifte sig med sig selv. Og her er vi så nu. Den selvviede Henryette Demant forklarer: »Jeg lovede mig selv, at jeg gerne må være den, jeg er, præcis som Gud har skabt mig. Jeg behøver ikke længere holde ’mig’ på afstand, vise en facade eller forsøge at leve op til at være andet, end jeg er.«

Når kirkens egne legitimerer rituelt navlepil, er det på tide at flygte ned i jordhulen og krydse fingre for, at man er blandt de 144.000 udvalgte. Husk madpakker – vi ses måske på den anden side.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.