Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

En by i Rusland

Mellemfolkeligt Samvirke er en organisation, der lever af dansk ulandsbistand – undskyld, af at formidle dansk ulandsbistand. Det er også en organisation, hvis informationsmedarbejder, Poya Pakzad, har stærke meninger. »Asylansøgere skal vide, at menneskerettighederne i Danmark er en by i Rusland,« skriver Poya Pakzad på sin facebook-side.

Det udsagn er folketingsmedlem Naser Khader (K) stærkt utilfreds med, og de to herrer er havnet i et offentligt skænderi på de sociale medier.

Uden at skulle konkludere, hvem der har ret, må man konstatere, at Mellemfolkeligt Samvirke mener, at menneskerettighederne i Rusland og i Danmark er sammenlignelige. Tænk, hvis asylansøgerne vidste det. Mon ikke nogle flere asylansøgere så ville søge til Rusland? Måske har Naser Khader slet ingen grund til utilfredshed med Mellemfolkeligt Samvirkes bagvaskelse af Danmark. Måske arbejder Mellemfolkeligt Samvirke bare for at give Putins Rusland et bedre image?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.