Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ekspert i bortforklaring

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Ekspertisen har talt! Skærpet tilsyn med muslimske friskoler risikerer at øge radikaliseringen, advarer »ekspert« i friskoler Annette Haaber Ihle. Annette har skrevet en bog om muslimske friskoler og betegner tilsynet som et »overgreb fra statens side«. En bemærkelsesværdigt værdiladet betegnelse. Men Annette Haaber Ihle er vist også lidt værdiladet. Således linker hun på sin facebookside til en artikel om terroren i Europa, hvis budskab er, at man ikke skal forbinde terrorismen og islam. En spændende tanke; ikke mindst hvis ens ærinde først og fremmest er at fritage islam for kritik. Mon det er på denne interkulturelle baggrund, at eksperten Annette udtaler sig? Det er det givetvis. Mon så ikke man kunne finde en mere uhildet type til næste artikel om emnet? Det kunne man nok.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.