Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Eksperimentalzone

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

Gud.. undskyld… Nogen ske tak og lov for den religiøse bevægelse Alternativet! De har besluttet, at de kun vil stille op i paneldebatter, hvor både kvinder og mænd deltager. »Politikken betyder blandt andet, at partiet er en eksperimentalzone for ligestilling og mangfoldighed,« skrev partiet for nylig i en pressemeddelelse, og fortsatte: »Et konkret eksempel på dette er, at talerækken til partiets gruppemøder er skiftevis kvinde og mand.«

Enkelte vil måske finde det særdeles kønsligt binært og heteronormativt. Men ingen vil kunne nægte, at Alternativets åndelige leder, Uffe Elbæk, tager kvindekampen alvorligt, idet han medvirker i en ny interviewbog »Midt i en paniktid«, hvor alle 12 forfattere er mænd (biologisk set). Men de er det på samme måde som Jesu 12 disciple. De tager lidelserne på sig. For heldigvis deltager ingen (biologiske) kvinder. De skal nemlig ikke associeres med panik.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.