Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Eksamenssnyd

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Der er opstået en hel industri, der hjælper dumme og amoralske elever med at snyde, så de kan få gode karakterer til eksamen. Firmaet FixMinOpgave tilbyder at udstyre hjernemæssigt mindrebemidlede elever med skriftlige eksamensbesvarelser med gode karakterer til rimelige priser. Dette gøres over internettet. Firmaet agter også at tilbyde denne enestående service til studerende på videregående studier. Groft sagt hylder altid initiativer indenfor erhvervslivet. Skulle man ønske at standse uvæsenet, bør eleverne gå til eksamen uden adgang til internettet og lade dem aflevere opgaverne med sirlig håndskrift. Det vil formentlig give en del klager over håndskader, men sikre at vi i fremtiden ikke bliver opereret af en læge, der har trukket sin uddannelse i en automat.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.