Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ebbesen versus Kabell

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Carl Christian Ebbesen fra Dansk Folkeparti har ved fratrædelsen som borgmester i København reelt valgt at frasige sig sit eftervederlag på godt en halv million kroner, som han efter reglerne ellers havde ret til. Han begrunder det med, at han ikke kan forsvare at modtage pengene, når han går direkte over i et fast job som økonomisk konsulent. Morten Kabell fra Enhedslisten havde ikke den slags skrupler. Han valgte at tage samme beløb med sig på trods af, at han som Ebbesen går direkte fra bogmesterposten til et job – Kabell som vicedirektør i et privat konsulentfirma. Har vi således en Ebbesen, som kerer sig om samfund, skatteborgernes penge og almindelig etik vis-á-vis en Kabell, som tænker mere egoistisk, pengefikseret og usolidarisk? Eller hvad mener du?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.