Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

DRs fornyelse

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

DR har meldt en række nye tiltag ud. Og flere DR-kritiske politikere roser det. Det »er sød musik i mine ører,« siger kulturminister Mette Bock. Og alle forstår, at DR har indset, at man er nødt til at give indrømmelser til det politiske flertal, som vil beskære DR og kræver mere dansk og public service. Kun én i hele landet kan ikke se denne enkle sammenhæng. Til Berlingske forklarer generaldirektør Rønn: »Vi har truffet beslutningerne, fordi vi mener, de er rigtige – men hvis andre synes, at vores plan er god, så synes jeg, det er fint.« Ak, her genkender man straks det gamle, arrogante DR. Gid generaldirektøren bare havde sagt sandheden: »Vi vælger at ofre lidt nu for at undgå en katastrofe senere.« Så havde DR straks vist sin nye strategi i handling i stedet for igen at fylde os med bullshit.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.